Cautare rapida
 
Catalog produse
 
Oferta speciala
Aparat de pontaj cu amprenta digitala.Transfer date cu stick USB.FIRME MICI SAU FIRME CU MULTE LOCATII.Bio-Pontaj USB.

Garantie: 12 luni

 

Pret cu TVA: 607.13 Lei

 
Informatii
Detalii de contact
Despre noi
Cum cumpar ?
Livrare si plata
Termeni si conditii.Legislatie.
 
Termeni si Conditii.Legislatie

Puteti utiliza acest site numai daca ati citit si ati acceptat urmatorii TERMENI DE UTILIZARE .

SCD General Technology S.R.L., denumita in continuare si SCDtechnology, si-a deschis site-ul selectcommerce.ro pentru a-si informa personal clientii, partenerii comerciali, potentialii clienti si potentialii parteneri cu privire la oferta sa de produse si servicii.

Continutul Site-ului

SCDTECHNOLOGY este autorul prezentului site iar materialele prezentate pe prezentul site sunt proprietatea SCDTECHNOLOGY sau licentiate in vederea utilizarii de catre SCDTECHNOLOGY. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, fara acordul scris al SCDTECHNOLOGY. Orice incercare de modificare a continutului prezentului site precum si de a realiza link-uri catre prezentul site, de catre orice persoana fara acordul prealabil al SCDTECHNOLOGY da dreptul unilateral si neechivoc ca SCDTECHNOLOGY sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Comercializarea produselor si serviciilor

DOAR PERSOANE JURIDICE: SCDTECHNOLOGY ofera prin intermediul prezentului site sisteme de pontaj, sisteme de control acces , diverse accesorii si echipamente pentru sisteme de control acces si pontaj, sisteme special proiectate pentru a fi utilizate de angajatii companiilor. Ca urmare, SCDTECHNOLOGY va comercializa aceste produse doar catre companii, nu si catre persoane fizice iar comanda  produselor va fi posibila doar cu precizarea datelor companiei.

DESCRIEREA PRODUSELOR: SCDTECHNOLOGY depune toate eforturile pentru a prezenta produsele si serviciile pe care le ofera, in mod clar si concis. Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de exemplu iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect). SCDTECHNOLOGY si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. SCDTECHNOLOGY nu este si nu va fi legal responsabila pentru nicio informatie eronata expusa de prezentul site. Orice persoana dornica sa-si procure produse si/sau servicii este rugata sa contacteze SCDTECHNOLOGY pentru a se informa cu privire la conditiile contractuale, tarife, disponibilitati, restrictii, caracteristici, etc. Pentru a primi o oferta din partea SCDTECHNOLOGY este necesar sa contactati SCDTECHNOLOGY pe caile descrise in Sectiunea "Date de  contact" a prezentului site.

COSTURI DE TRANSPORT: SCDTECHNOLOGY livreaza produsele sale doar prin curier si doar cu plata la destinatie. Pretul produselor nu include si costurile de transport. Ulterior platii veti fi contactat de SCDTECHNOLOGY in vederea alegerii curierului preferat. Prin exceptie de la aceasta regula, daca ati achizitionat si servicii de montaj ale echipamentelor, livrarea produselor va fi facuta de personalul sau subcontractorii SCDTECHNOLOGY care executa lucrarile de montaj, fara a se percepe niciun cost pentru livrare.

TERMENUL DE LIVRARE AL PRODUSELOR: SCDTECHNOLOGY depune toate eforturile sa livreze produsele im maxim 2 zile lucratoare de la data incasarii contravalorii acestora pentru plati efectuate cu ordin de plata pentru produsele aflate pe stoc si aproximativ 14 zile lucratoare pentru produsele care necesita comanda.La acest termen se va adauga si durata transportului prin curier este de regula intre 24 si 72 de ore. Daca SCDTECHNOLOGY nu poate onora comanda va informa clientul despre indisponibilitatea produsului iar sumele platite de client vor fi rambursate de SCDTECHNOLOGY in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile. Cu acordul clientului, SCDTECHNOLOGY poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar SCDTECHNOLOGY va recurge la rambursarea de catre SCDTECHNOLOGY a sumei platite intr-un termen de maxim 30 de zile.

PRETURI: Preturile afisate sunt exprimate in LEI si nu includ TVA.Acestea se actualizeaza zilnic in functie de fluctuatiile valutare, in functie de cursul valutar al BNR.

  Pentru anumite produse va fi afisat ca pret valoarea 1 LEU, aceasta fiind doar o valoare simbolica nereprezentand costul real al produselor si se refera la produsele care se vand doar pe baza de comanda, fiind necesara o consultare prealabila si alegerea unui produs din lista respectiva pentru care se va transmite clientului costul real al produsului ales.

RENUNTAREA LA CUMPARARE: SCDTECHNOLOGY nu accepta denuntarea unilaterala de catre clientii sai a achizitiilor de produse si servicii.Nu se accepta retur pentru produsele cumparate.In cazul unor defectiuni care tin exclusiv de SCDTECHNOLOGY acestea vor fi remediate sau produsul va fi inlocuit cu unul similar.

GARANTII: Produsele comercializate de SCDTECHNOLOGY au garantie de 12 luni.

SOFT GRATUIT: Echipamentele electronice folosite pentru pontaj si/sau controlul accesului se livreaza impreuna cu softul realizat de producatorul echipamentelor. SCDTECHNOLOGY va ofera GRATUIT, la cerere, ca  BONUS si doar pentru utilizarea aparatelor achizitionate, interfata in limba romana pentru acest soft.

LIMITAREA RASPUNDERII IN FOLOSIREA SOFTURILOR: Softurile oferite de SCDTECHNOLOGY sunt furnizate pe principiul 'ASA CUM SUNT' sau 'ASA CUM SUNT DISPONIBILE' fara nicio garantie de niciun fel. SCDTECHNOLOGY va pune la dispozitie orice soft in vederea testarii, anterior achizitiei.

Suport Tehnic

Suportul tehnic este oferit prin email la adresa [email protected], cu timp de raspuns de maximum 48 de ore.

Limitarea Raspunderii in utilizarea Site-ului

Prezentul site este furnizat pe principiul 'ASA CUM ESTE' sau 'ASA CUM ESTE DISPONIBIL'. SCDTECHNOLOGY nu va fi responsabila de nicio pierdere directa sau indirecta suferita de dumneavoastra ca urmare a accesarii site-ului sau folosirii informatiilor prezentate pe site. SCDTECHNOLOGY nu ofera nicio garantie ca: site-ul va indeplini cerintele dumneavoastra; site-ul va functiona fara intreruperi, la timp si fara erori; erorile site-ului vor fi corectate; serverele ce gazduiesc acest site si cele folosite pentru e-mail sunt lipsite de virusi sau alte componente ce ar putea avea efect daunator.

Imaginile sunt prezentate pe acest site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

SCDTECHNOLOGY nu raspunde de pierderi, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea acestor TERMENI DE UTILIZARE.

SCDTECHNOLOGY isi rezerva dreptul de a modifica continutul prezentului site in orice moment, fara preaviz si fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea SCDTECHNOLOGY sau a angajatilor SCDTECHNOLOGY. Ca urmare a folosirii de catre dumneavostra a prezentului site SCDTECHNOLOGY considera ca ati citit, ati acceptat si sunteti de acord in totalitate cu acesti termeni si conditii iar in caz contrar SCDTECHNOLOGY va solicita sa incetati sa mai folositi prezentul site.

Legislatie

Prevederile TERMENILOR DE UTILIZARE si a ACORDULUI DE CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL sunt guvernate de legea romana in vigoare iar nerespectarea acestor prevederi va atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii.

Prin folosirea prezentului site nu aveti dreptul de a oferi informatii false sau care apartin altor terte parti si prin transmiterea de informatii si date cu caracter personal catre BIONET declarati si garantati ca sunteti proprietarul, imputernicitul sau aveti drepturi legale de a folosi si transmite astfel de informatii si date si ca acest lucru nu intra in contradictie cu TERMENII DE UTILIZARE si prezentul ACORD DE CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, ca datele si informatiile transmise nu vor dauna niciunei terte parti si ca veti despagubi integral SCDTECHNOLOGY si partenerii SCDTECHNOLOGY pentru toate cererile tertelor parti ca urmare a dezvaluirii acestor date.

In acelasi timp declarati in mod expres si neechivoc ca ati luat la cunostinta de prevederile legii 677/2001 si a Deciziei nr.11/2009 si de drepturile persoanelor cum ar fi: dreptul de opozitie cu privire la prelucrarea datelor, dreptul de acces si interventie asupra datelor.

Pentru a va informa pe deplin asupra drepturilor pe care le aveti, precum si a conditiilor in care puteti utiliza Sistemele Biometrice de Control Acces si Pontaj comercializate de SCDTECHNOLOGY, va rugam sa vizitati site-ul AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Contact
SCD GENERAL TECHNOLOGY S.R.L.
Str. Liveni Nr. 36, Sector 4, Bucuresti
Cod Fiscal: RO 27589936, RC: J40/10087/2010
CONT LEI:       RO30BITRBU5RON036296CC01

CONT USD:     RO68BITRBU5USD036296CC01

CONT EURO:  RO46BITRBU5EUR036296CC01

 BANCA:       ITALO-ROMENA, Ag.Mihalache

Telefon: 0725.699.788, Email: [email protected]

 

 
Autentificare
Email 
Parola
» Creaza cont nou
» Recuperare parola
 
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
 
Curs valutar
  Euro 4.9457 Lei
  USD 4.6715 Lei
Convertor valutar
 
Marci produse
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

   
Prima paginaCosul de cumparaturiCreare contContactHarta magazinului

1387368 afisari din data de 06-05-2008

 

Website detinut de SCD General Technology SRL

 

Magazin realizat de WEBECOM